Careers | Unifractal

CAREERS

Unifractal ser etter flere utviklere for å utvide vårt team. Under finner du stillingsannonsene vi aktivt ser etter folk for å fylle, men vi oppfordrer til å sende oss en søknad til sjefsutvikler Simen Fjellstad simen@unifractal.com selv om du ikke føler at en av stillingene under treffer 100%

OM UNIFRACTAL

Unifractal AS er et Tromsø-basert start-up selskap som utvikler og leverer en mikrolæringsplattform. Systemet vårt tar i bruk Maskinlæring og AR for å levere relevant informasjon til brukeren når og hvor de trenger det på raskest og enklest mulig måte.

Vi har høyt ambisjonsnivå og jobber tett opp mot mange forskjellige bransjer, blant annet helse- og utdanningssektorene, hvor vi har våre pilotkunder og samarbeidspartnere. Unifractal kan tilby stillinger med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver, hvor de ansatte gis mulighet til å styre sin egen hverdag. Gjennom de siste årene har vi utviklet et uformelt arbeidsmiljø og tilbyr fleksible arbeidstidsordninger for alle våre ansatte.

Firmaet har i dag 6 ansatte hvorav 2 programvareutviklere. Våre apper er hovedgrensesnittet til brukerne våre, og de er bygget til både Android og iOS i Flutter. Vår øvrige teknologi-stack består av NodeJS/Express og MySQL for backend, og Svelte rammeverket for våre webgrensesnitt. Det meste av vår løsning er hostet hos Google Cloud. På sikt vil vi bygge ut en mikrotjeneste arkitektur for hele systemet. For maskinlæring har vi skrevet egne microservice løsninger for å håndtere datasett og trening av Tensorflow modeller i Python og NodeJS/Express.

JOB LISTING

DEVELOPMENT

WEBUTVIKLERE

Unifractal AS ser etter webutviklere for å bygge ut vår mikrolæringsplattform. Utviklerteamet består i dag av 3 allround/fullstack utviklere, og vi ser etter flere Fullstack, Front- og Backend-utviklere.

Både senior- og juniorutviklere er velkomne til å søke. Ansettelse foregår på prosjektbasis eller i deltidsstilling, med mulighet for større stilling etterhvert. Lønn etter avtale.

Hvem er du?

  • Du har erfaring innen webutvikling (enten frontend, backend, eller full stack)
  • Du arbeider selvstendig
  • Du er bosatt i Norge (helst i Tromsø-området)
  • Du er interessert i å lære om og teste ut nye teknologier og rammeverk

Nice to have:

  • Erfaring med håndtering av Docker og/eller Kubernetes
  • Erfaring med Maskinlæring og Tensorflow

Både senior og junior-utviklere er velkomne til å søke. Ansettelse foregår på prosjektbasis eller i deltidsstilling, med mulighet for større stilling etterhvert. Lønn etter avtale.

Ta kontakt med CTO Simen Fjellstad simen@unifractal.com eller daglig leder Jon Marius Aareskjold-Drecker jonmarius@unifractal.com dersom du har noen spørsmål.

Søknad sendes til Simen Fjellstad: simen@unifractal.com. Løpende søknadsfrist. Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Book a demo

Want to know how you could use Unifractal? We are happy to arrange a product demonstration!

Just schedule a time on the right, and we will be in touch

A picture showing a sales meeting

Or send us an email at contact@unifractal.com